Sommaravslutning med jobbet på La Hacienda i Las Chapas, Marbella. Mmmmmmums!
La Hacienda ligger i urbanisationen Las Chapas, mellan Fuengirola och Marbella. Restaurangen öppnades av belgaren Paul Schiff 1969 och idag är det dottern Cati som driver den.
Under 70- och 80-talen hade La Hacienda två stjärnor i Guide Michelin, men konkurensen ökade och stjärnorna försvann. Maten är dock minst sagt högkvalitativ!
Grön sparris med spansk skinka.
Kammusslor.
Kabeljo med smak av kardemumma.
Entrecôte.
Chokladkaka med glass och hallon.
Kakfat till kaffet.
Dessutom två små överraskningsrätter som jag aldrig fotade. Mätta och belåtna avslutade vi säsongen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Wow, det ser ännu godare ut än snoopys friend!
anna malaga: mmmm, det var smaskens! Och tro det eller ej, så väl avvägt att jag inte blev proppmätt förrän efter den sista lilla chokladtryffeln. Där tog det stopp, men inte förr :-)
Skicka en kommentar