tisdag 24 juli 2007

Strandliv


Strax utanför Maro, öster om Nerja, ligger de här fina stränderna. Inte så barn- eller badvänliga eftersom det är väldigt stenigt och ganska kraftiga vågor när det vill sig. Men just därför blir det också lugnt och fridfullt. Mest romantiska par som sitter under sina parasoller, håller varandra i handen och tittar på horisonten.
Min favoritplats efter Tarifa.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sitter här och surar i regnet i Sverige och är ganska knäckt över att inte ha fått en enda stranddag hittills i sommar, så dessa fina bilder gör mig både glad och sorgsen. Måste åka dit någon gång, om lillsyrran gifter sig med sin kille i Almunecar vore det nog lätt fixat :-) Jag får fortsätta räkna dagarna tills jag får åka till solen och värmen, 10 dagar kvar!

Verbal Kint sa...

Gah! Du radar upp den ena fantastiska bilden efter den andra! Starka kontraster mellan Irland och Spanien, men minst lika fantastiska - var och en på sitt sätt. Måste ut och resa. Nån gång ska det väl bli...

Carin sa...

anna: usch va trist... förstår hur det känns. Men du vet ju att du har semestern och garanterad sol och värme framför dig i alla fall! Att längta till något är mysigt... även om det också gör en frustrerad. Almuñécar är ju också jättefint! Och Maro inte längt därifrån, jag håller tummarna för giftermål ;-)

verbarl kint: ja Irland och Spanien är verkligen varandras motsatser och man önskar man kunde få lite av varje med jämna mellanrum, men måste jag välja får det trots allt bli Spanien. Jag har insett att jag nog inte så lätt vänjer mig av med solen och värmen även om man saknar grönskan ibland.

projekt! sa...

oerhört härligt att få se alla bilder på alla härliga stränder, blir avis - såklart! har läst lite och kul att hänga med i allt som händer dig, hoppas allt är fint me dig,
kramar soffipropp

Carin sa...

soffipropp: Ja, sommarlivet i Málaga bör man inte klaga allt för mycket över, man kan ha det sämre ;-)
Tyvärr måste man ju ha tillgång till bil för att nå de riktigt fina stränderna... La Malagueta är inte lika mycket att hurra för... men hellre Malagueta än inget hav alls!
Hoppas du har det bra med!

Anonym sa...

Hmm, det är inte månne det stora antalet nudiststränder som lockar till stränderna öster om Nerja? *ler*

Carin sa...

lars m: hehe just i Maro var inte så många nakenbadare, jag såg betydligt fler i Tarifa faktiskt. Och jag vet inte, det liksom varken stör eller lockar mig, även om det möjligen fascinerar en aning :-)