söndag 28 oktober 2007

Grattis du har vunnit en timma extra!

Glad överraskning att klockan bara var nio när hon egentligen var tio. Normalt sett brukar man ju bli nöjd över att få sova en timma längre, jag blev tacksam över att jag fick en timma extra till dagens arbete...

7 kommentarer:

Liisa sa...

I know what you mean ... Hade exakt samma tanke i morse när jag vaknade. Nu väntar en lång natts färd mot dag. Deadline kl. 9.00 i morgon. Kul, verkligen kul;-)

Hoppas det har gått bra med ditt jobb!

Carin sa...

Liisa: åh stackare! Lycka till! Jag har precis avslutat mitt, för denna gången... två veckor utan en ledig dag och de senaste tre dygnen över 30 timmars jobb. Men nu ska jag sätta på en film och äta en stor skål med popcorn! Troligen somnar jag med huvudet i skålen... :-)

Liisa sa...

Vad skönt att du har blivit klar med ditt, jag läste just ditt senaste inlägg. Och kan bara säga att jag känner igen mig ... Mina uppdrag kommer ofta stötvis - det är ketchupvarianten som gäller - först kommer ingenting och sedan allt på en gång, så mina arbetsveckor brukar ofta se ut som dina, dvs. tokjobbande i två veckor i streck och få sömntimmar innan leveransdagar. Så är det slitsamma livet som frilansare;-)

Film och popcorn låter perfekt, och så ska jag hålla tummarna för att filmerna kommer fram! Ska gå in och kolla på länken sen, det låter jättespännande med

Liisa sa...

... med liten svensk filmfestival skulle jag säga innan jag var för snabb med skickaknappen;-) Jag hinner inte dit den här gången, men får hoppas att det blir fler evenemang!

Ha så mysigt i soffan, förbered med mysfilt om du skulle somna;-) Popcorn och film är faktiskt min favvoavkoppling efter mycket jobb, då känner man sig verkligen ledig. Helst ska det vara en lagom lättsam variant, för att rensa hjärnan lite;-)

Carin sa...

Liisa: Hur gick det för dig? Klarade du morgonen deadline? hoppas det och att du överlevt natten och nu fått några timmars sömn.
Jag satte på Breakfast at Tiffany´s ch proppade i mig en gigantisk skål med popcorn. Sedan var jag nästan människa igen :-)

Liisa sa...

Nja ..;-) jag klarade visserligen morgonens leverans och var rätt nöjd, men i går förträngde jag att jag har ytterligare en leverans på onsdag, dvs. i morgon snart;-) Det ska väl gå det med, men det är en synnerligen svårarbetad text. Jag brukar dessutom få mina brightaste idéer under tidspress, vilket ju är en stressfaktor i sig, men jag fungerar så. Fast det vågar man ju inte heller lita på;-) Äsch, det går nog vägen - och sen seeen ska jag också vara ledig;-)

Annars lät din helkväll med jättepopcornskål och Breakfast at Tiffany´s bara helt superb. Jag älskar den filmen!

Carin sa...

Liisa: Lycka till med andra uppdraget också! Hoppas du får lite ldigt över långhelgen sen iaf! Det kan behövas efter två deadlines så tätt inpå varandra.