onsdag 21 november 2007

Moving on

Så var det dags. Att stoppa hemmet i tidningspapper och lådor igen. Lådorna är dock tyvärr snart slut, men det känns som det mesta av hemmet står kvar på sin plats. Hmmm, undrar hur det här ska gå? På TV-n står fotbollen på, Spanien-Nordirland, än så länge verkar det gå bättre för Spanien än för Sverige i alla fall. På spisen puttrar glöggen. Man gör så gott man kan i en värld full av Shurgardkartong. På lördag bär det av. Flera kilometer bort.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med flytten! Hemma hos mig är det ungefär likadant, lådor överallt och allmänt kaos, fast för mig blir det nästa lördag.

Carin sa...

anna: tack! Lycka till du med! Jag bestämde mig faktiskt för att vänta med packningen in i det sista och hellre stressa lite de sista dagarna. Det är så himla trist att leva bland flyttlådor. Fast nu börjar jag ångra mig... :-S

KARLAVAGNEN sa...

Andas nu djupt och fint flickor! Känner till flytt ågrenen - vad har jag gjort... Helt plötsligt är stället underbart och helt fantastiskt... Se framåt!!!

Hur många låtar kan ni som handlar om att flytta? Living in card board box...

Carin sa...

karlavagnen: tack :-) just nu ingen ågren bara lite vemod men mest känns det ganska roligt, och så ska det bli skönt att komma iordning igen efter att ha levt bland flyttkartonger nu en vecka.

Anonym sa...

Du kan ju inte lata gloggen puttra!

Carin sa...

anonym: äsch, nej kanske inte, men det var ändå starkvinsglögg så det gjorde nog inget om det puttrade bort några procent :-)