onsdag 28 november 2007

När gasen tar slut

I min nya lägenhet är det gas för nästan hela slanten som gäller. Det är bra eftersom det är billigare än el, men dåligt eftersom den ibland tar slut. Som idag. Kass framförhållning och ingen annans fel är vårt eget. Lagom frusen klev jag ur sängen i morse och fick duscha kallt. Det var så kallt att jag inte ens frös, känseln bedövades rätt snabbt. Jag vaknade i alla fall! Som tur var fanns tillräckligt md gas kvar för att göra kaffe.

4 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Jag vet precis hur det känns!!! Brrr!!! Hur många delar du lägenhet med numera? 1 eller 2?

Carin sa...

karla: ja fy fasen vad kallt det var!!! som tur var kom gaskillarna lite senare så imorgonbitti kan jag duscha varmt och åter känna mig som människa!!
Jag delar med en tjej och det funkar än så länge mycket bra :-)

Anonym sa...

Har ni inte tva bombonas sa ni alltid har en full hemma? Om ni inte har det ar det bara att pallra sig ivag till en Repsol mack. Den vid los Baños del Carmen till exempel. Dar skriver man pa ett litet kontrakt och far med sig hem en bombona till.

Carin sa...

anonym: Vi har tre bombonas!!! Men, men ibland kommer annat emellan, och för att ursäkta mig själv lite grand så flyttade jag ju in i lördags, dessutom kom vattenläcka och gnistrande eluttag lite grand i vägen för allting annat. Och har man ingen bil är man beroende av någon som hjälper eller så får man ringa Repsol och sedan tar det några dagar... Men nu har vi lärt oss!