lördag 12 maj 2007

Fredagkväll


Jag var lite sjuk och fick hemleverans av fin skinka (jamón ibérico de bellota), "lomo", ost, bröd och vin. Till det såg vi "El laberinto del fauno" (Pans labyrint) och "El perfume" (Parfymen). Två filmer jag varmt rekommenderar. Inte helt lättsmälta kanske men mycket välgjorda, vackra och intressanta. Båda två utspelar sig i gränslandet mellan verklighet och saga, långt ifrån barnvänliga dock.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hörrö du Bob, lite sjuk, hemleverans av spanska delikatesser och VI såg två bra filmer... Kan jag få adressen till din doktor tack. Om jag känner efter kan jag nog också vara liiiite sjuk...

Carin sa...

karlavagnen: hehe tror jag behåller det för mig själv så länge, vill ju inte att han får allt för mycket att göra. Man vet ju aldrig när man behöver en doktor :)

Anonym sa...

Lite kuckelimuck medicin a la Karlsson på taket då? Eller om doktorn har en bror? Har jag överlevt 17 år i NL, med deras underbara husläkarsystem, så ska jag nog överleva här nere.

Har den däringa Carola kopian vunnit än då? Han på arken som inte heter Noa?

Carin sa...

karlavagnen: äsch det går åt helskotta för Salo, än så länge något bättre för Spanien... men folk är tokiga... eller iaf tondöva...

Anonym sa...

Safeguard Your Posters Having a Plastic Poster Body

Here is my blog euro casino

Anonym sa...

With a little practice and repetition you can know how to tie a tie
quickly. If your behavior in these areas increases, start thinking
about attacking your stress. So now that you are able to participate in you r selected sport, together with
your properly fitting Jiu Jitsu Gi and your belt, tied like a genuine skilled.


Here is my web site :: how to tie a 1800s tie